Kopijschrijver, dé copywriter voor het web

Ben je op zoek naar een professionele copywriter die je kan helpen met teksten voor je website? Kopijschrijver levert op maat gemaakte teksten tegen aantrekkelijke tarieven. We zetten graag onze sterke punten voor je op een rij:

  • Elke tekst is maatwerk;
  • Gespecialiseerd in schrijven voor publicatie op het World Wide Web;
  • Specialist in SEO (optimalisatie voor zoekmachines);
  • Aanvullende diensten zoals zoekwoordonderzoek mogelijk;
  • Snelle levering gegarandeerd;
  • Zowel kleine opdrachten als bulkcontent (grote hoeveelheden tekst) mogelijk;
  • Prijzen vanaf 1,75 cent per woord.

Genoeg redenen om een copywriter van Kopijschrijver in te schakelen, toch?

Bereken de prijs voor je opdracht

Wat houdt dat in, maatwerk?

Met maatwerk bedoelen we dat elke tekst specifiek voor jou geschreven is. Teksten zijn dus altijd uniek. Dat betekent ten eerste dat je je geen zorgen hoeft te maken over plagiaat of duplicate content. Duplicate content, waarbij teksten op verschillende pagina's van je website zeer sterk op elkaar lijken, heeft immers een nadelige invloed op je indexering door zoekmachines. Bovenal betekent maatwerk dat we teksten schrijven die precies bij jou en je website passen. We hanteren de schrijfstijl en aanspreekvorm die jij gebruikt om contact te maken met je doelgroep. We zetten onze schrijftechnieken in om het doel te bereiken, dat jij met je website nastreeft.

Jij en je copywriter, een ijzersterk team

Hoe doen we dat dan, dat maatwerk? Simpel - door heel goed naar jou te luisteren. Dat begint al bij de offerte. Hoe gedetailleerder jij je opdracht aan ons omschrijft, hoe beter onze copywriter kan aansluiten op jouw wensen. Ontvang je onze offerte, maar is die toch niet helemaal wat je bedoelt? Laat het ons horen en we passen hem aan. Voor de teksten die we voor jou gaan maken, gebruiken we de informatie die jij aanlevert. Wat is het doel van je site? Moet de tekst informatief zijn, commercieel, amuserend? De stijl formeel, of juist niet? Spreek je je doelgroep met je of met u aan? En als je de teksten ontvangen hebt en je wilt toch nog iets gewijzigd hebben, dan kan dat natuurlijk. Zo maken we er echt jouw tekst van.

file icon

Een offerte aanvragen