Over ons

We heten Kopijschrijver, maar eigenlijk zijn we kopijschrijvers, meervoud dus. Wij zijn verschillende schrijvers die hun krachten bundelen. Zo kunnen we bij elke opdracht de meest geschikte schrijvers zoeken en kunnen we altijd genoeg mensen inzetten om grote opdrachten snel te kunnen verwerken. Natuurlijk zijn we allemaal ervaren schrijvers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van webteksten. We hebben veel kennis in huis met betrekking tot zoekmachines en weten hoe de teksten op een website kunnen helpen je zichtbaarheid te vergroten.

Voor wie werken we?

Kopijschrijver heeft een heel diverse kring van opdrachtgevers. Er zitten natuurlijk veel bedrijven bij: grote, maar ook eenmanszaken. Zzp'ers van webwinkeleigenaars tot dienstverleners in zorg en welzijn. Organisaties zonder commerciële doelstelling kunnen net zo goed bij ons terecht. En ook privépersonen zijn van harte welkom om van onze diensten gebruik te maken. Met andere woorden: iedereen kan teksten laten schrijven bij Kopijschrijver, als het maar gaat om teksten bedoeld voor het World Wide Web. Wat voor soort teksten? Dat kan van alles zijn: informatieve of commerciële artikelen, blogs, persberichten, productpagina's voor webwinkels, noem maar op.

Waar vind je ons?

Wil jij je website ook vooruit helpen met professionele, voor jou op maat gemaakte teksten van Kopijschrijver? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je: per e-mail via info@kopijschrijver.nl.

file icon

Een offerte aanvragen