Op zoek naar een SEO-copywriter?

Ben je op zoek naar een SEO-copywriter die teksten voor je website kan schrijven? Kopijschrijver is je graag van dienst. Wij zijn copywriters gespecialiseerd in schrijven voor het World Wide Web. Dat betekent dat onze teksten altijd aansprekend en doeltreffend zijn.

We houden niet alleen rekening met de menselijke bezoekers van je website; we houden ook de crawlers van zoekmachines in het oog. Een goede indexering kan immers veel bijdragen aan de zichtbaarheid van je website. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste SEO-richtlijnen. De ideale SEO-copywriter vind je dus bij Kopijschrijver.

Bereken de prijs voor je opdracht

De SEO-copywriter die past bij jou

De teksten van Kopijschrijver zijn altijd maatwerk. We zorgen voor teksten die de informatie op je lezers overbrengen die jij voor ogen hebt. Zowel inhoudelijk als op het gebied van stijl en opbouw. Immers, net als bij gesproken woord is het niet alleen belangrijk wat je zegt, maar ook hoe je het zegt, wil de boodschap overkomen. Daarom baseren we ons bij het schrijven op jouw informatie over je doelstelling, je doelgroep, je (bedrijfs)stijl, wat je wilt uitdragen. Ga je formeel of informeel met je publiek om? Lezen zij graag korte, flitsende teksten of langere waarin dieper op zaken wordt ingegaan? De schrijvers van Kopijschrijver kunnen alle kanten op.

Effectieve teksten

Je menselijke lezers staan voorop. Tenslotte kopen zij je producten, nemen ze je diensten af, of hebben ze de informatie nodig die jouw website biedt. Je website is er voor de bezoekers, niet voor de zoekmachines. Maar die bezoekers moeten wel op een of andere manier op je website terechtkomen en de indexering van je site kan daar een belangrijke rol in spelen. Een goede SEO-copywriter weet precies hoe hij of zij onder de oppervlakte van een goed leesbare tekst effectief gebruik kan maken van de meest recente SEO-inzichten. Heb jij ook teksten nodig die op deze manier je website naar een hoger plan tillen? Kopijschrijver maakt ze voor je.

file icon

Een offerte aanvragen