Hoe kom je aan goede SEO-teksten?

Heb je SEO-teksten nodig voor je website? En vind je het lastig om die zelf te schrijven? Dat kan zijn omdat je er de tijd niet voor hebt. Omdat je het gewoon niet leuk vindt om te schrijven. Of omdat je je realiseert dat het schrijven van goede SEO-teksten niet zo makkelijk is als het lijkt. Er zijn veel factoren die meespelen bij zoekmachine-optimalisatie.

Om die allemaal te integreren in een tekst die ook voor menselijke bezoekers van je website goed leesbaar is en aansprekend, is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig is er een eenvoudige en snelle manier om aan professionele webteksten te komen.

Bereken de prijs voor je opdracht

Laat je SEO-teksten over aan een expert

Een goede SEO-copywriter maakt teksten die bij jou passen. Bij Kopijschrijver weten we precies hoe dat moet. Daarvoor werken we nauw samen met jou. Want wij zijn de experts op het gebied van het schrijven van SEO-teksten, maar jij bent de expert op het gebied van jouw website. Vertel ons wat de doelstelling van je website is; commercieel? Informatief? Wie vormen je doelgroep? Hoe wil je die aanspreken? En, heel belangrijk, welke zoekwoorden gebruiken ze als ze op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt? Weet je niet zeker welke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties er in je teksten moeten voorkomen, dan kunnen wij voorafgaand aan het schrijven een zoekwoordonderzoek voor je uitvoeren.

De sterke punten van Kopijschrijver

Omdat wij een team zijn van samenwerkende copywriters, hebben we altijd de juiste mensen voor jouw opdracht. Of het nu een blog, een persbericht, productpagina's of informatieve artikelen moeten zijn. Over allerlei uiteenlopende onderwerpen schrijven van prikkelende content. Daarnaast hebben we altijd genoeg mankracht om bulkcontent te maken. Snelle levering is onze specialiteit. En dat tegen voordelige tarieven vanaf 1,75 cent per woord. Neem dus vandaag nog contact met ons op en je hebt binnen korte tijd je opdracht in je mailbox.

file icon

Een offerte aanvragen